Horor start  Grujić pokidao ligamente skočnog zgloba FOTO

Izvor: B92, 23.Sep.2018, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor start " Grujić pokidao ligamente skočnog zgloba FOTO

Marko Grujić, fudbaler Liverpula na pozajmici u Herti iz Berlina, doživeo je tešku povredu na meču sa Borusijom iz Menhengladbaha u četvrom kolu Bundeslige.

Vezni fudbaler meč je u suzama napustio u 72. minutu, a nažalost posle pregleda utvrđeno je da je doživeo rupturu ligamenta skočnog zgloba.

Ekipa iz Berlina, koja igra odličan fudbal ove sezone, kasnije je izdala još jedno saopštenje u kojem su napisali da je došlo i do naprsnuća čašice zgloba, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tako Marka očekuje duga pauza.

Grujić je bio deo reprezentacije na Mundijalu u Rusiji, ima 22 godine i videćemo da li će se ove sezone vraćati na teren. Brz oporavak želimo nekadašnjem igraču Crvene zvezde.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR POVREDA SRBINA! Teško stradali ligamenti i zglob! Marko Grujić U SUZAMA NAPUSTIO TEREN!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2018

Srpski fudbaler Marko Grujić doživeo je težu povredu na meču sa Borusijom iz Mehengladbaha u četvrom kolu Bundeslige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.