PANIKA U BELGIJI: Eksplozija na parkingu ispred opere, ima povređenih (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2016, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U BELGIJI: Eksplozija na parkingu ispred opere, ima povređenih (FOTO)

Na parkingu gradske opere u belgijskom gradu Lijež došlo je do požara, a dve osobe su povređene jer su se nagutale dima.

Nekoliko vatrogasnih kamiona već je na licu mesta, a policija je zatvorila ulicu oko parkinga i opere.

Tačan uzrok požara još uvek nije poznat.

Ovo je inače treći incident u današnjem danu. Podsetimo, na sajmu u Hamburgu, gde će biti održan sastanak ministara spoljnih poslova OEBS-a sledećeg meseca, huligani su izazvali požar, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u Londonu su evakuisane dve metro stanice, takođe zbog požara.

UPDATE: 2 injured from smoke inhalation after a fire in a car park in #Liege , #Belgium, sound of explosion was from car fire not explosion pic.twitter.com/nb9ipc04LK

— News_Executive (@News_Executive) November 27, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŽAR U BELGIJI Dve osobe povređene, policija na licu mesta

Izvor: Blic, 27.Nov.2016

U požaru koji je izbio na parkingu gradske opere u belgijskom gradu Lijež povređene su dve osobe, prenose lokalni mediji...ACTUALIZACIÓN Incendio aparcamiento en Lieja, al menos 2 heridos por inhalación humo https://t.co/Nrhn3xKz8J #Liège pic.twitter.com/D2HuDTHhyE..Veruje se da je dvema osobama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.