Ovo se dešava kada je jezik brži od pameti: Evo šta je Nevena zaista rekla o Prvom glasu Srbije

Izvor: Poznati.info, 25.Jan.2013, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo se dešava kada je jezik brži od pameti: Evo šta je Nevena zaista rekla o Prvom glasu Srbije

Finalistkinja “Prvog glasa Srbije” ponovo nepromišljena.

Samo nekoliko sati pošto je “Prvi glas Srbije” završen i za pobednicu proglašena Mirna Radulović,Nevena Božović koja je bila revoltirana činjenicom da nije pobedila, pisala je na Tviteru o svojim utiscima, a potom i obrisala komentare.

Ipak, prašina se još uvek ne sleže i komentari na Mirninu pobedu i dalje potresaju javnost. Mišljenja su podeljena, a posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << konstatacije da se niko od finalista takmičenja nije pojavio na Mirninoj proslavi pobede, kao i da su Nevenini roditelji u intervjuu za magazin “Puls” izjavili kako njihovoj mezimici nije bio potreban taj cirkus, Nevena se opet oglasila na Tviteru:

Ponosna sam na to što sam bila deo Prvog Glasa Srbije! Upoznala sam toliko divnih ljudi koji mi već sada nedostaju.  - napisala je lepa Kosovka.

Brzo je dodala još jedan post.

I nemojte verovati u sve što pročitate!

Nadamo se da neće i ove obrisati… Za svaki slučaj, mi smo ih ovekovečili za vas.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.