Osvajanje Beograda se nastavlja: U toku tri konkursa za srednjoškolce

Izvor: Blic, 06.Sep.2013, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Osvajanje Beograda" se nastavlja: U toku tri konkursa za srednjoškolce

U nastavku projekta “Osvajanje Beograda“, koji traje do kraja godine, otvorena su dva konkursa: Takmičenje srednjoškolskih bendova i Remiksuj muzej, a rok za prijave je 10. septembar.

Prvo takmičarsko veče zakazano je za 14. septembar u dvorištu Pedagoškog muzeja, a veliko finale bendova i proglašenje pobednika biće održano dve nedelje kasnije.

Remiksuj muzej je poziv mladima da prilagode stalnu postavku Pedagoškog muzeja svojim interesovanjima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na fesbuk stranici (Osvajanje BG) i na tviteru (Osvajanje BG), kao i na sajtu akcije.

Mladi od 14 do 19 godina imaju priliku i da do 22. septembra prijave svoj kreativni predlog projekta, preko Fejsbuk profila JUNAK IZ KRAJA / JUNAKINjA IZ KRAJA, jednim od programa iz projekta “Osvajanje Beograda” čiji je generalni pokrovitelj Kompanija NIS.

Najbolji predlozi biće realizovani, uz pomoć grada, opštine, komšiluka i javnih ličnosti, a one koji predlože projekat očekuje i specijalna nagrada.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.