On je najplaćeniji mahač peškirom na svetu

Izvor: RTS, 27.Jul.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je najplaćeniji mahač peškirom na svetu

Zapravo, u pitanju je američki košarkaš Majk Džejms, koji i pored toga što ima garantovani ugovor za narednu sezonu vredan 1,8 miliona dolara nije u planovima novog trenera slavne Olimpije Etorea Mesine, ali koji isto tako nema nameru da napusti Milano.
Naime, tako je američki kombo-bek između ostalog na Tviteru prokomenatrisao situaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u kojoj se našao nakon odluke Mesine da ne računa na njega u novoj sezoni.

Na jedan od komentara, koji je sugerisao da će biti najplaćeniji košarkaš na svetu po minutima koje će provesti na terenu, Džejms je odgovorio:
"Moja statistika biće 102 aplauza, 17 mahanja peškirom i tri preskaknja reklamnih panoa pored klupe", sa očiglednom dozom ironije i ogorčenja napisao je Džejms.
A sve to prouzrokovala je odluka novog trenera Olimpije Etorea Mesine, koji je u saopštenju putem klupskog sajta najavio da za Džejmsa neće biti prostora u novoj sezoni i novom sistemu, neposredno pošto je doveo dugogodišnjeg NBA igrača Šelvina Meka. 
"Nakon potpisivanja Šelvina Meka i dodatka koji smo planirali na istoj poziciji, lično sam obavestio Majka Džejmsa da u našem tehničkom projektu nema raspoloživog vremena za njegovo igranje u sledećoj sezoni, kao i o razlozima koji su bili motiv za ovu odluku. Generalni menadžer Hristos Stavropoulos već radi sa predstavnicima igrača na sporazumu koji bi mogao biti zadovoljavajući za obe strane", stoji u saopštenju.
Međutim, poslednji tvit koji je Džejms sinoć okačio i koji je "pinovao" tj. istakao na svom profilu ima apsolutno jasnu poruku o njegovom stavu i celom slučaju: "Nema popusta na moje usluge!!!". 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.