Odbegla kobra iz njujorškog zoološkog vrta “javlja se” preko Tvitera

Izvor: Blic, 30.Mar.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbegla kobra iz njujorškog zoološkog vrta “javlja se” preko Tvitera

Poruke duhovitog korisnik Tvitera koji pod imenom BronxZoosCobra “apdejtuje” informacije o tome gde se navodno nalazi i šta radi smrtonosna egipatska kobra duga 50cm koja je u petak pobegla iz zoološkog vrta u Bronksu u međuvremenu prati već oko 35.000 korisnika ove društvene mreže.

"Nalazim se na vrhu Empajer stejt bildinga!”, kaže se u jedom od "Kobrinih” tvitova. "Ljudi odavde izgledaju kao miševi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Jako ukusni mali miševi.”

Identitet osobe koja se predstavlja kao Kobra nije poznat, a predstavnici zoološkog vrta u Bronksu tvrde da se otrovnica najverovatnjie i dalje krije u delu njihove kuće za reptile koji je zatvoren za javnost, ali i priznaju da verovatno neće lako uspeti da je pronađu.

Kao inspiraciju za svoje navodne doživljaje ”kobra " navodi životinje iz crtanog filma Madagaskar, a kao svoju lokaciju ”nisam u zoološkom vrtu na Bronksu”.

Umesto toga, odbegli reptil je "posetio” brojne njujorške turističke atrakcije, uključujući Haj lajn park, Muzej prirodne istorije i Rejovu piceriju, a u jednoj od najnovijih poruka aludira i na strah Njujorčana da bi ga mogli zateći u sopstvenom stanu: "Postaje prilično hladno. Izgleda da je vreme da palim. O, gle, neko je ostavio samo malčice otoren prozor svog stana. Savršeno”!”

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.