Oborio me na zemlju i polio nekom tečnošću! Izvršen napad u Rusiji na kandidatkinju za predsednika!

Izvor: BKTV News, 04.Mar.2018, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Oborio me na zemlju i polio nekom tečnošću!" Izvršen napad u Rusiji na kandidatkinju za predsednika!

Ruska televizijska novinarka i kandidatkinja za predsednika partije Građanska inicijativa Ksenija Sobčak objavila je na Tviteru da je bila žrtva napada, jer ju je jedan muškarac polio vodom.

"Upravo me je napao jedan muškarac. On me je oborio i polio me nekom tečnošću uzvikujući ''Ovo je za Žirinovskog (lidera Liberalno-demokratske partije i predsedničkog kandidata Vladimira Žirinovskog). Pozvala sam policiju", >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << navela je Sobčak na svom nalogu na Tviteru.

Incident je usledio nekoliko dana nakon što je Sobčak polila vodom Žirinovskog tokom televizijske debate.



Putin zagrmeo i utišao SAD: Ja ne isporučujem svoje građane!

Osumnjičenog su uhvatili telohranitelji Sobčak.

Portparol moskovske policije rekao je za TAS S da je muškarac, koji je polio Sobčak vodom po licu, zadržan u pritvoru.

AP napominje da se u saopštenju na sajtu za kampanju Sobčak navodi da je osumnjičeni muškarac identifikovan kao član osoblja Gradskog veća Moskve.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.