OSTAVIO SKUPOCENI AUTOMOBIL NA VIDIKOVCU, LOPOVI JEDVA DOČEKALI: Kada se vratio, vozač ostao u ČUDU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAVIO SKUPOCENI AUTOMOBIL NA VIDIKOVCU, LOPOVI JEDVA DOČEKALI: Kada se vratio, vozač ostao u ČUDU (FOTO)

Drug pokradenog vozača objavio je na Tviteru poziv da se njegovom prijatelju pomogne

U beogradskom naselju Vidikovac lopovi su ukrali sve četiri felne sa jednog BMW-a nakon čega su auto ostavili na ciglama.

Pomozimo mom drugaru . Felne su specifične i retke.

Ukradene felne noćas na Vidikovcu na parkingu kod Garden Centra sa novim Lexani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gumana napred 255-30-21 i novim Falken gumama pozadi 295-25-21. Kontakt 060-333-03-03 pic.twitter.com/OO6U2PqKaF

— VKV Mašinbravar ™ (@rajmax63) October 17, 2018

, ukoliko neko ima informacije u vezi sa krađom i pronalaženjem felni.

- Pomozimo mom drugaru. Felne su specifične i retke. Ukradene felne noćas na Vidikovcu na parkingu kod Garden Centra sa novim Lexani gumana napred 255-30-21 i novim Falken gumama pozadi 295-25-21 - napisao je on.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.