OGOLILA OPOZICIJU! Brnabić: Čitava kampanja im se zasnivala na lažima, red je da se ovako završi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2022, 19:20

OGOLILA OPOZICIJU! Brnabić: Čitava kampanja im se zasnivala na lažima, red je da se ovako završi (FOTO)

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić opet je reagovala na Tviteru povodom haosa koji opozicija pokušava da izazove pred izbore.

Podsetimo, portal KRIK objavio je danas intervju sa izvesnim Bobanom Bogdanovićem, čovekom koji je, kako sam navodi, bio blizak prijatelj Aleksandra Gligorijevića Pukea, jednog od uticajnih kriminalaca iz krvave grupe Veljka Belivuka i koji, kako tvrdi, "zna ko je organizovao i izvršio ubistvo političara Olivera Ivanovića".

U međuvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovim povodom oglasio se i MUP koji je obavestio javnost da je Bogdanović odbio poligraf kako bi se potvrdili navodi koje je izneo u intervjuu.

- Ma jel' moguće? Realno - čitava kampanja im se zasnivala na lažima, napadima, uvredama i podvalama, na obećanjima šta će da sruše i garancijama šta neće da grade. Red je da se u ovako veličanstvenom stilu i završi - ponovo napadom na porodicu Aleksandra Vučića.

Ma jel' moguće??

Realno - čitava kampanja im se zasnivala na lažima, napadima, uvredama i podvalama, na obećanjima šta će da sruše i garancijama šta neće da grade. Red je da se u ovako veličanstvenom stilu i završi - ponovo napadom na porodicu @avucic https://t.co/P77PsliuZe

— Ana Brnabic (@anabrnabic) March 29, 2022
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.