Njega ne interesuju bazeni i egzotične destinacije: Subotić odmor proveo kopajući bunare (FOTO/VIDEO)

Izvor: BKTV News, 25.Dec.2017, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njega ne interesuju bazeni i egzotične destinacije: Subotić odmor proveo kopajući bunare (FOTO/VIDEO)

Humanost defanzivca glavna tema sportske javnosti

Bivši srpski reprezentativac Neven Subotić, za razliku od većine fudbalera koji su prazničnu pauzu iskoristili da odu na neke od najatraktivnijih destinacija širom sveta i u raskošnom okruženju napune baterije, odlučio je da period bez profesionalnih obaveza iskoristi kako bi pomogao ugroženima.

This is a model behaviour which I haven't seen so much nowadays @NSubotic4. Respect! https://t.co/mJzIRcwyXD pic.twitter.com/cg01xuCIjt
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Defanzivac Borusije iz Dortmunda pokrenuo je akciju izgradnje bunara sa pijaćom vodom u Etiopiji, a prve slobodne dane iskoristio je kako bi obišao radove koje je finansirala njegova fondacija.

It was one of my most impressive journeys this year - together with @NSubotic4 and his foundation I went to #Ethiopia...

The whole story: ? https://t.co/luxAFg6uWg pic.twitter.com/82gj0w0c6M

— Thomas Klein (@Klein_Tho) 24. децембар 2017.

" Za mene ne postoji alternativa. Ovo je prava stvar, a ne ležanje pored bazena. Kad dođem ovde, osećam se kao kod kuće, jer srećem sjajne ljude. Svi imamo isti cilj - da stvorimo svet u kojem će naša deca i buduće generacije imati pristojan život", kazao je Srbin.


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.