Nepopravljivi Barton: Ko ... isključenje i Siti, opstali smo i to je najvažnije /video/

Izvor: Blic, 14.Maj.2012, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepopravljivi Barton: Ko ... isključenje i Siti, opstali smo i to je najvažnije /video/

Fudbaler Kvins Park Rendžersa Džoi Barton napisao je na Tviteru da se ne kaje zbog incidenta na meču sa Mančester sitijem, zbog kojeg je isključen.

Neverovatni Barton, igrač uvek spreman za okršaje sa protivnicima prvo je laktom udario Karlosa Teveza, a onda je šutnuo Serhija Aguera.

Nalet besa trebalo je da okonča udarcem u glavu Vensana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kompanija, ali se to nije dogodilo.

Barton smatra da je prestrogo kažnjen kao i da ga ne interesuju kritike igrača Sitija.

"Ne preostaje mi ništa drugo nego da se izvinim saigračima i navijačima. Ne mislim da sam zaslužio isključenje. Pokušao sam da jednog njihovog igrača povučem sa sobom u svlačionicu. Nisam ponosan učinjenim ali ko ga ..... Opstali smo i to je najvažnije", napisao je u svom stilu Barton.

Kako se nezvanično saznaje, Barton bi trebalo da dobije zabranu od devet mečeva neigranja, tako da bi KPR mogao da bude osetno oslabljen, ili pojačan, kako se uzme, za početak nove sezone.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.