Navaljni je navodno prebačen iz zatvora na nepoznatu lokaciju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Jun.2022, 17:25

Navaljni je navodno prebačen iz zatvora na nepoznatu lokaciju

Saradnik zatvorenog ruskog opozicionog političara Alekseja Navaljnog kaže da je kritičar Kremlja prebačen iz svoje kaznene kolonije na nepoznatu lokaciju. "Aleksej Navaljni je odveden iz Kazneno-popravne kolonije broj 2. Njegov advokat, koji je želeo da ga vidi, držan je u prijemnom dijelu do 14 časova, a zatim mu je rečeno: "'Ovdje nemamo takvog zatvorenika. Ne znamo gde se Aleksej sada nalazi i u koji zatvor je prebačen", napisala je na Tviteru Navaljnijev sekretar za...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Navaljni prebačen u zatvor poznat po mučenju zatvorenika

Izvor: Danas, 15.Jun.2022, 10:28

Ruski opozicioni političar Aleksej Navaljni prebačen je iz kaznene kolonije br. 2 u Pokrovu (IK-2) u koloniju strogog režima IK-6 u Melehovu, Vladimirska oblast. To prenosi RIA Novosti pozivajući se na predsednika Javne komisije za praćenje regiona Sergeja Jažana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.