NIJE LEPO ŠIRITI LAŽI: Vučić imao više sastanaka sa međunarodnim liderima nego sto će Osmani imati

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 13:26

"NIJE LEPO ŠIRITI LAŽI": Vučić imao više sastanaka sa međunarodnim liderima nego sto će Osmani imati

Ambasador Srbije u SAD Marko Ðurić naveo je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za samo nekoliko meseci imao više susreta sa međunarodnim liderima nego što će kosovska predsednica Vjosa Osmani imati tokom čitavog mandata.

Ðurić je tako reagovao na objavu na Tviteru šefa kabineta Osmanijeve, Bljerima Vele koji je naveo da je ona od stupanja na dužnost u aprilu imala dve bilateralne posete sa ciljem promocije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evroatlantskog puta Kosova, dok predsednik Srbije nije imao nijednu takvu posetu, već se samo sreće sa Miloradom Dodikom i podstiče tenzije u regionu.

Not nice to spread lies Mr. Vela. From meetings with 🇨🇵 Macron, 🇨🇿 Zeman, Babish, 🇸🇮 Pahor, 🇧🇬 Radev, 🇲🇰 PM Zaev, 🇦🇱 Rama, visits to 🇧🇭 and 🇦🇪 as well as 🇧🇦...in just few months Pr. Vucic had more meetings and visits that your president will have during her entire mandate. https://t.co/j8w31MWVxa

— Марко Ђурић (@markodjuric) August 5, 2021

- Nije lepo širiti laži gospodine Vela. Od sastanka sa predsednikom Francuske Makronom, predsednikom i premijerom Češke Zemanom i Babišem, slovenačkim predsednikom Pahorom, bugarskim liderom Radevom i premijerima Severne Makedonije Zaevom i Albanije Ramom, pa do poseta Bahreinu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima kao i BiH, za samo nekoliko meseci predsednik Vučić je imao više sastanaka i poseta nego što će vaša predsednica imati tokom čitavog svog mandata - napisao je Ðurić na Tviteru.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.