Mesi postao tata

Izvor: Mondo, 02.Nov.2012, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi postao tata

Fudbaler je dobio sina Tijaga u petak, prenose španski mediji.

Lionel Mesi (25) i njegova verenica Antonela Rokuco u junu su saopštili da će dobiti bebu, a dečak je rođen danas u popodnevnim časovima.

"Dečak Tijago rođen je u 17.15 časova" objavio je radio Marka Barselona uz čestitke Mesiju i Antoneli.

Fudbaler je izostao sa treninga Barse da bi otišao sa Antonelom u bolnicu.

Pre tačno mesec dana, jedna argentinska radio-stanica pustila je "buvu" da je Mesi postao tata, pa se Twitter "usijao" od čestitki, ali je Mesi tada demantovao da je beba već stigla.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Mesi definitivno postao otac, dobio sina Tijaga

Izvor: Blic, 02.Nov.2012

Najbolji fudbaler Barselone i definitivno je postao otac, pošto je njegova nevenčana supruga Antonela Rokuco na svet donela Tijaga...Nagađanja da je Mesi postao otac trajala su još od početka oktobra, ali je sada i definitivno dobio sina Tijaga...Devojka fudbalera Barselone i kapitena reprezentacije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.