Mediteranske igre u Španiji: Srbija osvojila još jednu zlatnu medalju!

Izvor: BKTV News, 30.Jun.2018, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediteranske igre u Španiji: Srbija osvojila još jednu zlatnu medalju!

Srpski tim je u subotu, pretposlednjeg dana na Mediteranskim igrama u Španiji, u Taragoni, osvojio još dve medalje - zlatnu je donela Ana Bajić u tekvondou, a srebrnu veslač Marko Marjanović.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zlato za Anu Bajić u Taragoni

Izvor: RTS, 30.Jun.2018

. Srpski tim je u subotu, pretposlednjeg dana na Mediteranskim igrama u Španiji, u Taragoni, osvojio još dve medalje - zlatnu je donela Ana Bajić u tekvondou, a srebrnu veslač Marko Marjanović.

Nastavak na RTS...

MEDITERANSKE IGRE U TARAGONI: Amela Terzić sedma na 1.500

Izvor: Kurir, 01.Jul.2018, 13:26

Reprezentativka Srbije u atletici Amela Terzić zauzela je sedmo mesto u finalu na 1.500 metara na Mediteranskim igrama u španskoj Taragoni.Novopazarka je u sinoćnjoj trci stazu prešla za četiri minuta i 19,13 sekundi.

Nastavak na Kurir...

Srbija sedma sila Mediterana - XVIII MI

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 01.Jul.2018

ZAVRŠENE MEDITERANSKE IGRE 2018 . .#TeamSerbia krece na svecanu ceremoniju zatvaranja Mediteranskih igara u @Tarragona2018 a zastavu ovoga puta nosi nasa Ana Bajic, sampionka Mediterana u tekvondou! 🇷🇸😊👏🏻🎉 pic.twitter.com/884lYYKjCR .— Team Serbia (@OKSrbije) July ..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.