Izvor: Advertiser-Serbia.com, 03.Jul.2023, 10:10

Mask ograničio pregled objava na Twitteru pa otkrio da je bio ironičan

Vlasnik Twittera Ilon Mask, objavio je u subotu da se na tu društvenu mrežu uvode ograničenja za pregled objava.

Kako bismo rešili ekstremne nivoe prikupljanja podataka i manipulacije sistemom, primenili smo sledeća privremena ograničenja. Verifikovani nalozi ograničeni su na pregled 6.000 objava dnevno, neverifikovani do 600 objava, a novi neverifikovani do 300 objava na dan„, napisao je Mask u svom tvitu.

S obzirom na to da se radi o poprilično neobičnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << odluci kojoj se korisnici nisu nadali, komentari su bili preplavljeni žalbama, ali i mimovima. Javile su se i slavne internet ličnosti poput, na primer, MrBeasta, koji je napisao da će proveriti koliko mu je potrebno da pregleda količinu objava namenjenih verifikovanim nalozima.

Nekoliko sati kasnije od prve objave, Mask se predomislio pa je brojke povećao na 10.000, 1.000 i 500, a na kraju je otkrio da je kompletna objava bila „vežba ironije“ koja je dostigla rekordan broj pregleda.

Izvor: bug.hr
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.