MLADIĆ KOME JE BOKSER SLOMIO LOBANJU UPAO U KOMU: Kamere splava sve zabeležile - evo kakve su mu šanse da preživi (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 11:41

MLADIĆ KOME JE BOKSER SLOMIO LOBANJU UPAO U KOMU: Kamere splava sve zabeležile - evo kakve su mu šanse da preživi (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kako se može videti na snimku, tri mladića su stajala na mostiću koji vodi na splav, kada se bokser zaleteo ka njima i pesničio u glavu jednog od njih, a zatim je nasrnuo i na drugog mladića, koji je pokušavao da ih razdvoji

Muškarac M.V. kome je bokser Petar M. (39) slomio lobanju na splavu u Beogradu, je u komi.

- Povređeni mladić je u komi, šanse da preživi su 50 odsto, a i ako preživi pitanje je kako će biti - rekao je izvor za Telegraf.rs.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
pic.twitter.com/PmPszXSwMJ

— Video clips (@_Clip_rs) July 4, 2023

Kamere sa splava su zabeležile momenat napada, vidi se kako bokser prilazi i započinje tuču.

.

Treći muškarac je sve vreme pokušavao da razdvoji boksera od ostalih, ali je Petar bio nezaustavljiv i nastavio da tuče mladića kojeg je prvo napao.

Petar M. je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, zbog sumnje da je bezobzirnim i nasilničkim ponašanjem, kao radnik obezbedjenja na jednom beogradskom splavu, pokušao da liši života M.V. dok je drugom mladiću naneo lake telesne povrede.

On se na saslušanju branio ćutanjem.

Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu , da bokseru odredi pritvor, zbog opasnosti bekstva i da ne bi uticao na svedoke, ili da ne bi ponovo izvršio krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Osumnjičenom se stavlja na teret krivično delo - teško ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je 1. jula oko 00.40 časa ispred ulaza na splav prvo radnik obezbeđenja ušao u raspravu sa dva mladića, gde se umešao i Petar M. pa je iz nepoznatih razloga krenuo da pesnicama udara oštećene u predelu glave i tela.

M.V. je pokušao da pobegne, ali je bokser nastavljao da ga udara, dok oštećeni nije pao. Petar M. mu je naneo teške telesne povrede opasne po život u vidu preloma temene kosti, uz krvarenje između mozga i lobanje.

Nakon što je nesrećni mladić pao, Petar M. je nastavio da udara drugog mladića u predelu glave i naneo mu je lake telesne povrede, nakon čega je napustio lice mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.