MEGASENZACIJA: Vraća se Habib, želi da ispunji želju pokojnog oca

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 09:18

MEGASENZACIJA: Vraća se Habib, želi da ispunji želju pokojnog oca

Neočekivan preokret.

Habib Nurmagomedov povukao se iz sporta posle pobede nad Džastinom Gejdžijem i odbranom pojasa UFC šampiona u lakoj kategoriji.

Rus ima savršen skor od 29-0. On je nakon borbe sa Amerikancem objavio da napušta MMA i da ne želi da se više bori pošto sa njim više nije njegov otac, koji je preminuo od posledica koronavirusa.

- Razgovarao sam sa Habibom. On je bio skroz pod uticajem emocija te noći kada se povukao posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << borbe. Imam osećaj da bi želeo da ostvari skor 30-0 - izjavio je Dejna Vajt.

Dualar seninle Habib Nurmuhammedow #UFC254 pic.twitter.com/B6Xk2uHkm1

— Ahmet Baki (@ahmetbakiari) October 24, 2020

Ne ide nikako Partizanu ove sezone, ali poslednjeplasirana Mačva, koja danas (17.00) stiže u Humsku, zaista ne bi smela da bude problem crno-belima. Kvota na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) crno-belih je 1,70Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Mačva.

 Mislim da će se vratiti jer je i njegov otac želeo da dođe do 30. pobede, a Habib će hteti da ispuni njegovu želju - rekao je prvi čovek UFC.

I dalje se čeka rasplet u vrhu lake kategorije UFC, a borci koji pretenduju na Habibog upražnjeni „presto“ su Konor Mekgregor i Dastin Poarje (koji imaju borbu u januaru), ali i Gejdži i Toni Ferguso

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.