Izvor: RTS, 21.Nov.2020, 21:52

Krivokapić odao počast patrijarhu Irineju

Mandatar za sastav nove crnogorske vlade Zdravko Krivokapić odao je u Beogradu počast preminulom patrijarhu srpskom Irineju.
Zdravko Krivokapić objavio je na tviteru fotografiju iz Hrama Svetog Save.

"Pred odrom blaženopočivšeg patrijarha Irineja u hramu Svetog Save u Beogradu. Neka mu Bog podari Carstvo Nebesko i vječan mu pomen!", napisao je Krivokapić uz fotografiju.  
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Telo patrijarha Irineja danas je prebačeno iz Saborne crkve u Hram Svetog Save. Građani čekaju u redu kako bi odali počast patrijarhu.
Sahrana je zakazana za sutra.  
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Neka mu Bog podari Carstvo Nebesko" Krivokapić se oprostio od patrijarha Irineja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2020

Mandatar za sastav nove vlade Crne Gore, poklonio se odru blaženopočivšeg Patrijarha Irineja u Hramu Svetog Save u Beogradu..On je na svom tviter nalogu, uz fotografiju iz Hrama Svetog Save u Beogradu napisao:..- Pred odrom blaženopočivšeg patrijarha Irineja u hramu Svetog Save u Beogradu. Neka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Krivokapić odao počast patrijarhu Irineju

Izvor: RTS, 21.Nov.2020

Mandatar za sastav nove crnogorske vlade Zdravko Krivokapić odao je u Beogradu počast preminulom patrijarhu srpskom Irineju. . Zdravko Krivokapić objavio je na tviteru fotografiju iz Hrama Svetog Save..."Pred odrom blaženopočivšeg patrijarha Irineja u hramu Svetog Save...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.