Opirali se godinama, na kraju ipak poklekli: Tesla objavio prvu reklamu VIDEO

Izvor: B92, 21.Nov.2023, 19:08

Opirali se godinama, na kraju ipak "poklekli": Tesla objavio prvu reklamu VIDEO

Maskova kompanija Tesla je godinama odbijala da reklamira svoje automobile. Sada su se, međutim, predomislili.

Kako je primetilo nekoliko korisnika društvenih mreža, prvi sponzorisani video-snimak na kom se Tesla reklamira pojavio se prvo na Twitteru, a potom i kao YouTube reklama.

U ovoj reklami, Tesla se fokusira na promovisanje kvaliteta svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << materijala, ali i na promovisanje svojih tehnoloških dostignuća.

"Mi smo jedini proizvođač automobila na svetu koji ima više od milion automobila, a da su potpuno programirani. Pomoću sistema detekcije znamo tačno gde je koji automobil, ili kad se koji air-bag aktivirao, i to u milisekundu. Imamo više podataka nego ikad, i na osnovu toga dizajniramo svoja vozila", poručuje Tesla u reklami.

Pored ovoga, iz Tesle su pozvali sve zainteresovane potencijalne kupce na probnu vožnju njihovih modela u trajanju od pola sata, kako bi se bolje upoznali sa tim što pružaju Model 3, Model S i Model X.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.