Kejt i Vilijam po izlasku iz bolnice pokazali novorođenu princezu

Izvor: Večernje novosti, 02.Maj.2015, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt i Vilijam po izlasku iz bolnice pokazali novorođenu princezu

Princ Vilijam i Kejt Midlton su napustili bolnicu sa novorođenom devojčicom i vratili se u svoj dom, palatu Kensington. Tom prilikom okupljenoj masi i predstavnicima medija pokazali su tek rođeno dete.Par još nije odlučio koje ime će dati novorođenoj princezi, ali Britanci navijaju za Elis i Šarlot. Ranije danas kako je saopštila kraljevska palata supruga britanskog princa Vilijama, Kejt Midlton, rodila je ćerku. U saopštenju objavljenom na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Tviteru se navodi da je devojčica teška 3,7 kilograma i da je porođaju u londonskoj bolnici Sent Meri prisustvovao i bebin otac, princ Vilijam. Kejt se porodila u 8.34 sata po lokalnom, odnosno 9.34 po srednjeevropskom vremenu. O rođenju nove britanske princeze su informisani kraljica Elizabeta Druga, princ Filip, princ Čarls i njegova supruga Kamila, princ Hari, kao i drugi članovi porodica princa Vilijama i njegove supruge, vojvotkinje od Kembridža, saopštila je palata Kensington. Majka i beba se osećaju dobro, ističe se.Princ Vilijam poveo je dvogodišnjeg sina Džordž u posetu majci Kejt Midlton u bolnicu Sent Meri u Londonu kako bi upoznao svoju tek rođenu sestru.Kraljica Elizabeta Druga (89) prisustvovala je paradi kraljevskih kopljanika koji su odali počast rođenju princezenije. Ona nije krila oduševljenje rođenjem devojčice koja je četvrta u redu za kraljevski tron. Kejt je rano jutros primljena na privatno odeljenje za akušerstvo bolnice Sent Meri, gde je u julu 2013. godine rođeno i njeno prvo dete, princ Džordž. Novorođena princeza je četvrta u redu za britanski presto, iza svog dede princa Čarlsa, tate princa Vilijama i brata princa Džordža.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kejt i Vilijam pokazali malu princezu

Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Maj.2015

Princ Vilijam i Kejt Midlton pokazali su danas po izlasku iz bolnice "Sent Meri" u Londonu novorođenu djevojčicu. Kejt je jutros rodila zdravu djevojčicu, tešku 3,7 kilograma. Ovo je drugo dijete za Kejt i Vilijama, koji imaju sina Džordža. Djevojčica još nije dobila ime. Prije dvije godine...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.