Kakav je rođendanski poklon Džidži dobila od Zajna?

Izvor: Lepota i zdravlje, 26.Apr.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav je rođendanski poklon Džidži dobila od Zajna?

Tejlor Svift nije jedina koja je napravila Džidži Hadid tortu. Ili bolje reći naručila. Ali torta koju je Zajn poklonio Džidži nadmašila je Tejlor Svift. Uostalom, Džidži je uz fotografiju torte stavila jednostavno “He Wins”. he wins pic.twitter.com/k4ZTXlXrPd — Gigi Hadid (@GiGiHadid) April 25, 2016 Nadamo se da se Tejlor nije uvredila. A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on Apr 25, 2016 at 1:36pm PDT Evo pogled na Tejlorinu tortu koju su cure degustirale u >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << privatnom avionu na putu za festival Coachella. S obzirom na to da Zajnova torta ima konja na sebi koji preskače preko polja orhideja, pretpostavljamo da je to presudilo. Ipak je Džodži velika ljubiteljka konja i jahala je još u srednjoj školi. Na torti je pisalo isto kao i na Tejlorinoj – jednostavno “Happy Birthday, Gigi“.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Kakav je rođendanski poklon Džidži dobila od Zajna (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2016, 08:11

Tejlor Svift nije jedina koja je napravila Džidži Hadid tortu...Ili bolje reći naručila. Ali torta koju je Zajn poklonio Džidži nadmašila je Tejlor Svift. Uostalom, Džidži je uz fotografiju torte stavila jednostavno “He Wins”...Nadamo se da se Tejlor nije uvrijedila...Evo pogled na Tejlorinu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.