Kacin Tadiću: Nije lepo lagati u Evropskom parlamentu

Izvor: Blic, 27.Feb.2013, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kacin Tadiću: Nije lepo lagati u Evropskom parlamentu

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin danas je na Tviteru žestoko kritikovao bivšeg predsednik Srbije Boris Tadić, koji je u Briselu razgovarao sa evropskim zvaničnicima i parlamentarcima, na šta mu je, istom merom, takođe preko Tvitera, uzvratio Tadićev bivši savetnik Nebojša Krstić.

Kacina je, povodom Tadićevih reči da je sadašnja vladajuća koalicija u Srbiji "prihvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njegove stavove" o evrointegracijama i regionalnoj saradnji, na Tviteru naveo da Tadić "i dalje sanja svoju istinu o svojim zaslugama, pokazuje da nije napravio nikakve greške".

Kacin je zapitao i "koliko će se još Tadić protiviti članstvu socijalista Ivice Dačića u Internacionali", navodeći da Tadić nije rekao istinu kada je tvrdio da "Kacin kuca na otvorena vrata, Dačića sam ja promovisao".

"Malo morgen! Boris je pred poslednji kongres DS odleteo u Južnu Afriku da bi blokirao Dačića! Lagati u EP nije lepo"! napisao je Kacin na svom Tviter nalogu.

Uz to, izvestilac EP za Srbiju navodi i sledeće: "Pitao sam Tadića da li će Milica Delević iz DS dobiti zapaženiju i odlučniju ulogu u procesu pridruživanja Srbije EU? Šta je meni? Ućuti"!

Kacin je, pored ostalog, na Tviteru napisao i: "Ukoliko niste znali Boris Tadić je ustvari primorao vladajuću koaliciju da nastavi njegovu viziju i rad! Opet njegov EGO-EGO".

Na Kacinove reči na Tviteru ništa manje žestoko reagovao je Tadićev bivši savetnik Nebojša Krstić.

"Po (američkom državnom sekretaru) Džonu Keriju, u Americi svako ima pravo da bude glup. Po tvitovima Jelka Kacina, ima i u Sloveniji", naveo je Krstić.

Prema rečima Krstića na Tviteru, "neko u EU je zaključio da nam ucene datumom i Kosovom nisu dovoljna kazna i onda se dosetio da pošalje Jelka Kacina".

"Malo nam je kontroverznih biznismena, nego imamo Jelka Kacina, kontroverznog izvstioca EP", naveo je, pored ostalog, Krstić na Tviteru.

Povezane vesti: Kacin: Svi smo pomalo manjine

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kacin Tviterom po Tadiću

Izvor: RTS, 28.Feb.2013, 01:03

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin kritikovao Borisa Tadića na Tviteru, uzvratio Nebojša Krstić, Tadićev bivši savetnik...Jelko Kacin, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju na Tviteru je žestoko kritikovao bivšeg predsednika Srbije Boris Tadić, koji je u Briselu razgovarao...

Nastavak na RTS...

Kacinove tviteraške packe Tadiću

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Feb.2013

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin odbrusio je na Tviteru bivšem predsedniku Srbije Borisu Tadiću da i “dalje sanja svoju istinu o svojim zaslugama”. Tadić, je stoički odćutao kritiku, ali nije njegov nekadašnji savetnik Nebojša Krstić.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.