KARI NIJE SA OVE PLANETE: Trojkom u poslednjim sekundama srušio moćnu Jutu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 08:41

KARI NIJE SA OVE PLANETE: Trojkom u poslednjim sekundama srušio moćnu Jutu (VIDEO)

Osmeh za špice.

Ekipa Golden Stejta savladala je prvoplasiranu ekipu Jute sa 119:116 neverovatnog Stefa Karija i njegovih 36 poena. Utakmica će ostati upamćenja po neverevatnoj trojci Karija na samo nekoliko sekundi pre kraja meča.

STEPHEN CURRY GAME-WINNER... “GOOD!”

Curry dropped 36 PTS & struggled from three, shooting 3/11 3PM, but nailed THIS dagger to beat Utah, 119-116!

MVP CURRY? 🤔🎯 pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/8Z9GRwLw1Z

NBA Buzz (@OfficialNBABuzz) May 11, 2021

Sjajan u Juti je bio i Bojan Bogdanović koji je posle nedavnog rekorda karijere sada ubacio 27 poena, ali ipak su Voriorsi odneli pobedu.

Što se tiče ostalih utakmica, Memfis je uz sjajne partije Dilona Bruksa i Jonasa Valančunasa uspeo da dođe do pobede nad Nju Orleans Pelikansima 115:110. Bruks je upisao 23 poena, a Litvanac je uz 20 poena imao 11 skokova.

Takođe smo imali prilike da vidimo i dve utakmice sa ogromnim brojem poena, pa je tako San Antonio ubacio 146, a Portland 140 poena. Tim Grega Popoviča savladao je Milvoki Bakse sa 146:125, dok Portland predvođen Demijanom Lilardom i Si Džej Mekolumom pobedom drži mesto u plejofu. Savladali su Hjuston sa 140:129 uz 34 poena Lilarda i po 28 Mekoluma i Normana Pauela.

BONUS GALERIJA

- Pogledajte kako izgleda britanska atletičarka Dina Ašer Smit

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.