KADA ĆETE UHAPSITI ROSU SPECIJALCA KOJI JE U LEĐA PUCAO GALJAKA? Petković odbrusio ministru lažne države

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 16:49

"KADA ĆETE UHAPSITI ROSU SPECIJALCA KOJI JE U LEĐA PUCAO GALJAKA?" Petković odbrusio ministru lažne države

Direktor kancelarije za KiM Petar Petković upitao je na tviteru Dželjalja Svečlja kada će biti uhapšen ROSU specijalac koji je u leđa pucao Dragiši Galjaku.

- Vama su Svečlja kriminalci i bande u glavi jer polazite od sebe i svog gazde Kurtija! Petoro Srba upucano je od početka godine, a na desetine povređeno zbog vaših specijalaca! Kada ćete uhapsiti Rosu specijalca koji je u leđa upucao Dragišu Galjaka? - napisao je Petković.

🇷🇸 лекари, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << рудари, васпитачи мирно протестују на северу KиМ јер су ваше дуге цеви и лажни градоначелници @XSvecla окупирали наше објекте уз сузавце и шок бомбе, а ваши екстремисти дивљају у јужној KМ уз повике терористичкој УЧK и говор мржње према Србима! Kо ће одговарати за то? pic.twitter.com/xk8Va2Y6cV

— Петар Петковић (@PetkovicPetar) June 1, 2023

- Lekari, rudari, vaspitači mirno protestuju na severu KiM jer su vaše duge cevi i lažni gradonačelnici okupirali naše objekte uz suzavce i šok bombe, a vaši ekstremisti divljaju u južnoj KM uz povike terorističkoj UČK i govor mržnje prema Srbima! Ko će odgovarati za to?
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PETAR PETKOVIĆ: Kada ćete uhapsiti Rosu specijalca koji je u leđa upucao Dragišu Galjaka?

Izvor: Pančevac-online.com, 01.Jun.2023

Direktor kancelarije za KiM Petar Petković upitao je na tviteru Dželjalja Svečlja kada će biti uhapšen ROSU specijalac koji je u leđa pucao Dragiši Galjaku i ko će odgovarati za govor mržwe prema Srbima. – Vama su Svečlja kriminalci i bande u glavi jer polazite od sebe i svog gazde Kurtija!...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.