KAD UDARI SRPSKI ČEKIĆ: Darko Stošić nokautirao Brazilca za 70 sekundi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 23:05

KAD UDARI SRPSKI ČEKIĆ: Darko Stošić nokautirao Brazilca za 70 sekundi (VIDEO)

Sledi meč za titulu.

Najbolji srpski teškaš, Darko Stošić slavio je tehničkim nokautom protiv Mateusa Šefela u prvoj rundi, na pripredbi "KSW Epic" u  poljskim Gljivicama.

Srpski čekić kako zovu Stošića oborio je Brazilca na pod na isteku prvog minuta borbe, a onda ga serijom brutalnih udaraca u glavu poslao u carstvo snova.

Darko Stosic gets it done early in the first round 🔥

#KSWEpic

pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/geuv5gcTQp

— COMBAT SPORTS TODAY (@CSTodayNews) February 24, 2024

Sudija je prekinuo borbu, a ubrzo pidigao ruku Stošiću koji je upisao još jedan tehnički nokaut u karijeri.

Kao što je bilo i očekivanoStošić je posle meča zatražio revanš sa Filom De Frisom za titulu u teškoj kategoriji, a vrlo je moguće da se to desi u Beogradu na leto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STOŠIĆ U PRVOJ RUNDI BRUTALNO NOKAUTIRAO BRAZILCA: Preživeo je Šefel samo 70 sekundi u ringu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Feb.2024, 00:05

Stošić je odmah nakon meča zatražio revanš sa Filom de Frisom za titulu u teškoj kategoriji. Srpski borac Darko Stošić slavio je nad Brazilcem Mateusa Šefelomu prvoj rundi, na pripredbi „KSW Epic“ u Gljivicama. Naime, Srbin je nokautirao Šefela još u prvoj rundi i tehničkim nokautom završio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.