„Jurila me je nožem, danas smo u odličnim odnosima“: Ognjen Amidžić ima sestru i kažu da liči na njega

Izvor: Luftika.rs, 08.Apr.2023, 11:00

„Jurila me je nožem, danas smo u odličnim odnosima“: Ognjen Amidžić ima sestru i kažu da liči na njega

Voditelj Ognjen Amidžić ne voli mnogo da eksponira svoj privatni život u javnosti.
Tako mnogi i ne znaju da on ima rođenu sestru Maju koja je magistar engleskog jezika.
– Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča britanski engleski – napisao je voditelj jednom prilikom na „Tviteru“.
Ko to ulazi na mala vrata ekonomskog fakulteta? pic.twitter.com/FhBAANMhtH
— Maki (@MajaAmidzic) March 20, 2013

– Razlika između >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nas je dve i po godine, ali nikada se prema njoj nisam ponašao kao da sam stariji brat. Ipak, uvek smo bili u malom raskoraku, a najviše sam voleo da je iznerviram i onda da se smejem. Nije bilo velikih svađa, ali me je nekoliko puta jurila nožem… Međutim, danas smo u odličnim odnosima – ispričao je on svojevremeno.
– Roditelji nam nisu bili strogi, ali znalo se šta je red i ko je autoritet, kao i šta se može, a šta ne, mada nas nikada nisu tukli – zaključio je Ognjen.
#onokad foru sa omiljene majice razumeju samo oni preko 30 #hello #lionelrichie pic.twitter.com/fbz4mHcIGB
— Maki (@MajaAmidzic) August 22, 2015

Iako se Maja ne pojavljuje u javnosti, po retkim njenim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, mnogi su zaključili da dosta liči na brata.
Otac Ognjena Amidžića ubijen sa kolegama, u njih ispaljeno 200 metaka:“Imao sam 16 godina i morao mami da kažem da je mrtav&“
Izvor: Nova.rs.

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

(FOTO) OVA LEPOTICA JE SESTRA OGNJENA AMIDŽIĆA Mlađa je od njega dve godine, VEOMA JE USPEŠNA

Izvor: Blic, 08.Apr.2023

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno se razveo od manekenke Danijele Dimitrovske sa kojom ima sina, a u javnosti retko kad govori o svom privatnom životu. Malo ko zna da poznati voditelj ima veoma uspešnu mlađu sestru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.