Jovanović: Čekali smo godinama, možemo dva dana

Izvor: B92, 28.Feb.2016, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Čekali smo godinama, možemo dva dana

Beograd -- Lider LDP Čedomir Jovanović preko Tvitera je potvrdio da će odluka o eventualnoj jednoj listi DS-SDS-LDP pasti u ponedeljak.

Kako je on poručio, "čekali smo godinama, možemo da izdržimo i do ponedeljka".

Nešto ranije, lider SDS Boris Tadić je rekao da još nema dogovora i da je ponedeljak, što se njega tiče, krajnji rok za tako nešto i da je već dovoljno vremena izgubljeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je lider DS Bojan Pajtić samo rekao da će razgovori biti nastavljeni.

Ranije je B92 dobio potvrde da je sastanak bio uspešan, ali su lideri kasnije ocenili da je takav zaključak preuranjen.

Novi sastanak bi trebalo da bude održan u nedelju, a Tadić je rekao da će se razgovarati i u ponedeljak u podne u sedištu SDS.

Nakon toga se očekuje da trojica lidera održe zajedničku konferenciju za medije, što je ranije danas najavio Čedomir Jovanović.

Prema saznanjima B92, na stolu je dogovor o zajedničkoj listi koja bi mogla da se zove Demokratska Srbija-DS-LDP-SDS, a prvi na njoj bi bio Dragoljub Mićunović kao prvi predsednik od obnove rada Demokratske stranje.

Prema našim saznanjima, od nedelje će u razgovore biti uključen i lider LSV Nenad Čanak.

Inače, Jovanović je svom tvitu dodao i rečenicu "Nogom stani, maramicom mani".
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.