Jeremić: Lažna vest da će isključeni odbornik SPS-a iz Indjije preći u NS

Izvor: Beta, 14.Jul.2020, 16:07

Jeremić: Lažna vest da će isključeni odbornik SPS-a iz Indjije preći u NS

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić negirao je danas da će odbornik Socijalističke partije Srbije (SPS) iz Indjije Milorad Savić, koji je isključen iz te partije jer je učestvovao na protestima u Beogradu, preći u Narodnu stranku.Jeremić je na Tviteru objavio da je lažna vest o prelasku Savića u Narodnu stranku lansirana kako bi se nanela šteta Narodnoj stranci."Žao mi je što moram da razočaram hejtere, ali mi nismo, niti ćemo biti kao drugi. Mi držimo reč", istakao je Jeremić.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić demantovao N1: "Ovo je lažna vest, lansirana da bi nanela štetu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020

Ova televizija je objavila vest da isključeni odbornik SPS iz Inđije prelazi u Narodnu stranku, a lider te partije je odmah reagovao...Samo dan nakon što je bivši član Dveri Srđan Nogo izjavio je da je televizija N1 - najodvratnija televizija i najveće smeće - i lider Narodne stranke Vuk Jeremić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.