Izvor: Blic, 12.Apr.2021, 14:37

Janša demantovao da je u Brisel slao non pejper kojem se predviđa mogućnost raspada BiH

Premijer Slovenije Janez Janša oglasio se danas na Tviteru u vezi navoda medija da je predao non pejper predsedniku Evropskog savetu Šarla Mišela u kojem navodno najavljuje da će jedan od prioriteta biti "završetak raspada Jugoslavije".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU NE MOŽEMO POTVRDITI DA IMAMO JANŠIN DOKUMENT O PROMENI GRANICA NA BALKANU! Zašto je Sarajevo pobesnelo na papir iz LJUBLJANE?

Izvor: Kurir, 12.Apr.2021

Iz kabineta predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela za Tanjug kažu da ”ne mogu da potvrde” da je on dobio tzv. ”non paper” u kome premijer Slovenije Janez Janša govori o ”"završetku raspada Jugoslavije” kao o jednom od prioriteta nastupajućeg slovenačkog prededavanja EU.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.