Izbačena sam iz restorana jer radim za Trampa

Izvor: B92, 23.Jun.2018, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izbačena sam iz restorana jer radim za Trampa"

Portparolka Bele kuće Sara Hakabi Sanders je izjavila da je izbačena iz restorana u državi Virdžinija, jer radi za predsednika SAD Donalda Trampa.

Sandersova je na Tviteru napisala da joj je vlasnik restorana "Red Hen" u Leksingtonu rekao da mora da "ode jer radi za Trampa" i da je "ljubazno otišla".

Prema njenim rečima, događaj od sinoć više govori o vlasniku restorana nego o njoj.

"Uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se trudim da se prema ljudima, pa i onima s kojima se ne slažem, ophodim s poštovanjem i nastaviću da to činim", navela je Sara Sanders u tvitu.

Odnos prema predsednikovoj portparolki su kritikovali mnogi, uključujući i njenog oca, nekadašnjeg guvernera Arkanzasa i republikanskog predsedničkog kandidata Majka Hakabija, ali je bilo i onih koji su pružili podršku restoranu.

U restoranu nisu odgovarali na pozive novinara.

Ranije ove nedelje, Trampova ministarka za domovinsku bezbednost Kirstjen Nilsen je napustila radnu večeru u meksičkom restoranu u Vašingtonu nakon što su gosti uzvikivali "sramota" dok nije otišla.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trampova portparolka izbačena iz restorana

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jun.2018

Portparolka Bele kuće Sara Hakabi Sanders danas je izjavila da je izbačena iz restorana u državi Virdžinija, jer radi za predsednika SAD Donalda Trampa...Sandersova je na Tviteru napisala da joj je vlasnik restorana "Red Hen" u Leksingtonu rekao da mora da "ode jer radi za Trampa" i da je "ljubazno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.