Sara Sanders nepoželjna u restoranu jer radi za Trampa

Izvor: N1 televizija, 23.Jun.2018, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Sanders nepoželjna u restoranu "jer radi za Trampa"

Portparolka Bele kuće Sara Sanders izjavila je da je isterana iz restorana "Red Hen" u gradu Leksingtonu u saveznoj državi Virdžinija jer radi za predsednika Donalda Trampa.

Sandersova je izjavila da joj je vlasnik restorana u Leksingtonu rekao da mora da napusti lokal jer radi za predsednika.

"Uvek se prema ljudima odnosim najbolje što mogu, uključujući i one sa kojima nisam saglasna i nastaviću tako", navela je ona.

Odluka vlasnika restorana izazvala je niz reagovanja na društvenim mrežama.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

"Izbačena sam iz restorana jer radim za Trampa"

Izvor: B92, 23.Jun.2018

Portparolka Bele kuće Sara Hakabi Sanders je izjavila da je izbačena iz restorana u državi Virdžinija, jer radi za predsednika SAD Donalda Trampa...Sandersova je na Tviteru napisala da joj je vlasnik restorana "Red Hen" u Leksingtonu rekao da mora da "ode jer radi za Trampa" i da je "ljubazno otišla"...Prema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.