Izvor: RTS, 05.Dec.2021, 21:51

Ispred jelke s puškama: Kongresmen od Deda Mraza traži municiju

Republikanski senator Tomas Masi objavio je na Tviteru fotografiju na kojoj on i članovi njegove porodice drže puške ispred jelke. To je naišlo na kritiku javnosti, jer je nekoliko dana pre toga tinejdžer ubio četvoro đaka u školi u Mičigenu.
Kongresmen iz Kentakija je u poruci na Tviteru napisao: "Srećan Božić! p. s. Deda Mraze, molim te donesi municiju.

Na fotografiji članovi njegove porodice nose različito >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naoružanje.
"Budući da delimo porodične fotografije, evo mojih", napisao je Fred Gutenberg, čija je ćerka Džejmi jedna od sedamnaestoro mladih ubijenih u pucnjavi 2018. godine na Floridi. "Prva je poslednja na kojoj sam fotografisala Džejmi, a druga je mesto gde je sahranjena", napisao je Gutenberg.

Manuel Oliver, čiji je sin takođe ubijen u toj pucnjavi rekao je da je to gnusna objava.
"Ovo je takođe nešto što bi trebalo da nas nauči za koga da glasamo", rekao je Oliver.
U utorak je četvoro učenika ubijeno u školi u Mičigenu. Petnaestogodišnji dečak se suočava sa optužbama za ubistvo i terorizam, a njegovi roditelji za ubistvo iz nehata.
Pogledaj vesti o: Delimo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.