IZRAELSKI AMBASADOR ZAPANJIO PREDSEDNIKA SEVERNE MAKEDONIJE: Dan Orjan u kabinetu Pendarovskog uradio nešto NEVIĐENO! (FOTO)

Izvor: Kurir, 27.Jul.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZRAELSKI AMBASADOR ZAPANJIO PREDSEDNIKA SEVERNE MAKEDONIJE: Dan Orjan u kabinetu Pendarovskog uradio nešto NEVIĐENO! (FOTO)

Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski objavio je na Tviteru fotografiju nečega što se verovatno nikada pre nije desilo u njegovom kabinetu, pošto je izraelski ambasador u Skoplju Dan Orjan, sa kojim se sastao, izveo pred njim „stoj na rukama“, oslanjajući se pritom samo na jednu ruku.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Izraelski ambasador izvodio "stoj na ruci" u kabinetu predsednika Makedonije

Izvor: Radio 021, 27.Jul.2019

Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski objavio je na "Tviteru" fotografiju na kojoj je izraelski ambasador Dan Orjan, izveo "stoj na ruci", oslanjajući se samo na jednu ruku...Ambasador Orjan ima običaj da u mestima koja posećuje izvede po neku gimnastičku vežbu, pa je tako u Bitolju napravio...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.