Huti tvrde jedno, Emirati drugo: Da li je došlo do napada dronom na aerodrom u Dubaiju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2018, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huti tvrde jedno, Emirati drugo: Da li je došlo do napada dronom na aerodrom u Dubaiju?

Vazdušni saobraćaj se trenutno odvija normalno

Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) demantovali su danas navode da su jemenski Huti, koje podržava Iran, napali dronom aerodrom u Dubaiju.

Generalna uprava civilnog vazduhoplovstva UAE saopštila je da se vazdušni saobraćaj na Međunarodnom aerodromu u Dubaiju odvija uobičajeno, prenela je državna agencija WAM.

UAE denies report of Houthi drone attack on Dubai airport https://t.co/6Gbk5x2PRx pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/LMXYspBcQ3

— Wetinhappen Magazine (@Wetinhappen) August 27, 2018

Mediji koje kontrolišu Huti javili su ranije danas da je dron "samad-3" pogodio aerodrom u Dubaiju, ali nisu izneli nikakav dokaz za to, niti ima navoda o pričinjenoj šteti ili eventualnim gubicima, navodi Rojters.

Ostale vesti iz Sirije, Iraka i Jemena pogledajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UAE: Jemenski Huti nisu napali dronom aerodrom u Dubaiju

Izvor: Blic, 28.Avg.2018, 00:59

Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) demantovali su danas navode da su jemenski Huti, koji su na strani Irana, napali dronom aerodrom u Dubaiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.