HOROR SCENE U KOPENHAGENU: Eriksen se samo srušio bez svesti, lekari pokušavaju da ga ožive (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 18:56

HOROR SCENE U KOPENHAGENU: Eriksen se samo srušio bez svesti, lekari pokušavaju da ga ožive (FOTO)

Igro se 43. minut meča između Danske i Finske.

Strašne scene u Kopenhagen na ''Parken'' stadionu. Igroa se 43. minut meča između Danske i Finske kada se reprezentativac Danske i igrač Intera Krstijan Eriksen samo srušio na terenu.

Odmah je na teren izašla lekarska ekipa, a ubrzo su reprezentativci Danske okružili lekare koji su počeli i reanimaciju Eriksena koji nije davao znake živote.

Shocking scenes at Parken!

Eriksen collapsed on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << the pitch. Pray for Christian! Horror moments at Euro 2020! #DEN pic.twitter.com/hzYUjSzcbV

— OGCOM (@OGambling) June 12, 2021

navijači su bili u šoku, a Erksoenovi saigrači uplakani dok su se lekari borili za njegov život. Posle nekoliko minuta se stadionom prolomio aplauz kada je Eriksen na nosilima iznet, a UEFA je saopštila da je utakmica prekinuta.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama fudbalera Danske: Eriksen pao u nesvijest nasred utakmice, prekinuta utakmica

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2021

Horor trenutak u Kopenhagenu. Jedan od najboljih fudbalera Danske Kristijan Eriksen srušio se u 43. minutu na teren tokom utakmice sa Finskom u okviru Evropskog prvenstva u fudbalu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

ZVANIČNA ODLUKA: Meč Danske i Finske se neće nastaviti!

Izvor: HotSport.rs, 12.Jun.2021

Meč danas neće biti nastavljen! Potpuno neočekivane scene viđene su krajem prvog poluvremena meča Danske i Finske. Kristijan Eriksen se srušio na zemlju iz nepoznatog razloga, a medicinska služba je odmah dotrčala kako bi mu pružila pomoć. Započeta je reanimacija, a igrači su svojim telima...

Nastavak na HotSport.rs...

Predsednik FS Danske: Eriksen podvrgnut masaži srca na terenu

Izvor: B92, 12.Jun.2021

Predsednik Fudbalskog saveza Danske Peter Meler rekao je da je lekarska ekipa na terenu obavila masažu srca Kristijanu Eriksenu, kada se srušio na teren...On je naveo da je Savez u kontaktu sa Eriksenom i da je fudbaler Intera dobro...Meler je za dansku televiziju DR rekao da je Eriksen "pao, da mu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.