HOROR NA IGRALIŠTU! Muškarac izbo OSMORO DECE, troje mališana u kritičnom STANJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 11:23

HOROR NA IGRALIŠTU! Muškarac izbo OSMORO DECE, troje mališana u kritičnom STANJU!

Užas na dečjem igralištu.

Pomahnitali napadač izbo je jutros oko 9.45 sati osmoro dece na igralištu u francuskom gradu Ansiju pre nego što ga je savladala policija.

Svedoci su rekli za Le Dofin da je muškarac sa turbanom počeo da napada nožem decu na malom igralištu u alpskom gradu na jugoistoku Francuske.

Troje ranjenih se nalazi u kritičnom satnju.

Francuski ministar unutrašnjih poslova Džerald Darmanin potvrdio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Tviteru da se napad dogodio.

Nekoliko ljudi, uključujući decu, povređeno je od strane osobe naoružane nožem na trgu u Ansiju. Pojedinac je uhapšen zahvaljujući veoma brzoj intervenciji policije - naveo je Darmanin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad nožem u parku u Francuskoj, povređeno šestoro dece

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jun.2023

Najmanje sedam osoba među kojima šestoro dece povređeno je u napadu nožem jutros u parku u Ansiju na istoku Fransuske, a napadača je privela policija, saznaje agencija Frans pres iz policije i od očevidaca.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napad nožem u Francuskoj, povrijeđena djeca u kritičnom stanju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Jun.2023

U napadu nožem na jugu Francuske povrijeđeno je šest osoba, četvoro djece i dvoje odraslih, kako je rečeno na konferenciji za medije premijerke Élisabeth Borne i lokalnog tužioc u gradu Annecy. Najmlađa žrtva napada je stara svega 22 mjeseca. Ranije je francuska policija objavila da je dvoje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Užas u Francuskoj: Migrant iz Sirije nožem izbo osmoro dece na igralištu

Izvor: Luftika.rs, 08.Jun.2023

Migrant iz Sirije koji je jutros nožem izbo osmoro dece i odraslih u francuskom gradu Ansiju uhapšen je odmah nakon besomučnog napada.. Napad se dogodio na igralištu pored lokalnog jezera na kome se u tom momentu prema navodima francuskih medija nalazila grupa dece starosti od tri do pet godina,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.