Grupa EKSTREMNIH DESNIČARA okupila se ispred migrantskog centra u Obrenovcu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 19:28

Grupa EKSTREMNIH DESNIČARA okupila se ispred migrantskog centra u Obrenovcu (VIDEO)

U taj kamp je pre nedelju dana kolima upao Filip Radovanović.

Veća grupa pripadnika ekstremističkih organizacija okupila se danas popodne ispred migrantskog centra u Obrenovcu.

Oni su pozvali na skup u 19.00 sati, a pred migrantskim centrom je 50-tak članova ili simpatizera Levijatana, Četničke omladine i Nacionalnog korpusa.

Grupa Levijatan poznata je po antimigrantskim i ekstremno desnim stavovima.

U Obrenovcu meki mladi svet koji uliva poverenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispred kasarne pic.twitter.com/y4dJTDeeT6

— Gradjanin (@Gradjanin5) May 13, 2020

Predsednik organizacije Pavle Bihali takođe je na skupu, a mediji navode da je tu i dr Jovana Stojković.

Mediji navode i da su ispred kasarne, koja je zaključana, tri pripadnika policijske brigade, a preko puta je saobraćajna policija, kao i policajci u civilu.

Kako se prenosi, antivakcinašica Jovana Stojković koja se okupljenima obratila rekavši da "ksenofobija ne znači ništa i da je to parapsihijatrijski termin koji treba da objasni strah od nepoznatog".
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Više ekstremističkih organizacija ispred migrantskog centra u Obrenovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2020

Veća grupa pripadnika ekstremističkih organizacija okupila se danas popodne ispred migrantskog centra u Obrenovcu, u znak podrške Filipu Radovanoviću, koji je pre nedelju dana kolima probio ogradu i ušao u dvorište kasarne u kojoj su migranti smešteni, a potom je uhapšen...Pred migrantskim centrom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.