Google sada uključuje tvitove u desktop rezultate pretrage

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 24.Avg.2015, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google sada uključuje tvitove u desktop rezultate pretrage

Twitter i Google u poslednje vreme sve više sarađuju

Pre nekoliko meseci Google je počeo da uključuje skorije i relevantne tvitove u rezultatima pretrage na mobilnim telefonima. Sada je kompanija objavila da ti isti tvitovi mogu da se vide i u desktop pretrazi.

Kao i na mobilnim telefonima, integracija Twittera sa Google desktop pretragom davaće različite rezultate u odnosu na to šta korisnik traži. Ukoliko pretražujete neku osobu, pojaviće vam se skrol sa njihovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << najnovijim tvitovima. Međutim, pretraživanje teme koja je više generalna (na primer neka kompanija ili organizacija) će uključivati i tvitove te kompanije i ljudi koji pominju tu kompaniju. funkcija bi sada trebalo da bude dostupna svim korisnicima.

Izvor: www.benchmark.rs
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Rezultati pretrage za desktop računare sada sadrže tweetove

Izvor: ItRešenja.com, 25.Avg.2015, 02:54

Partnerstvo kompanija Google i Twitter je podignuto na jedan viši nivo obzirom da se tweetovi sada mogu naći u okviru rezultata Google pretrage na desktop računarima, nakon što je ova opcija bila ranije omogućena na mobilnim uređajima...Relevantni tweetovi će se pojaviti u desktop rezultatima...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.