Izvor: Piplmetar.rs, 24.Jul.2023, 05:31

Gol Sergeja nakon 75 sekundi: Prvenac Milinkovića Savića za Al Hilal!

Odmah radost za Srbina

Foto: Twitter/Printscreen


Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić postigao je svoj prvenac u dresu Al Hilala pošto je prijateljskom susretu zatresao mrežu protiv Al Kuvajta za 1:0.
🎥|| First Goal Milinković-Savić. 💙#SS22 pic.twitter.com/XSOtgbE1JH— WorldMilinkovic (@WorldMilinkovic) July 23, 2023
Sergej je nakon samo 75 >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sekundi odlično ispratio akciju, ubacio se iz drugog plana na drugu stativu i nakon centaršuta sa desne strane pospremio loptu u mrežu pored bliže stative.
Asistent je bio Abdulhamid, Saudijac koji igra po desnom boku.
Osim Sergeja, od internacionalaca i bišvih zvezda evropskog fudbala u Al Hilalu su od prvog minuta na terenu bili još bivši član Napolija i Čelsija Kalidu Kulibali, te Ruben Neveš i Andre Kariljo.
Nakon poraza u prvom meču od Dinama iz Kijeva i 90 odigranih minuta, tim Milinkovića Savića vodi protiv Al Kuvajta sa 3:2 na poluvremenu.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Gol Sergeja nakon 75 sekundi: Prvenac Milinkovića Savića za Al Hilal!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Jul.2023

Odmah radost za Srbina Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić postigao je svoj prvenac u dresu Al Hilala pošto je prijateljskom susretu zatresao mrežu protiv Al Kuvajta za 1:0. Sergej je nakon samo 75 sekundi odlično ispratio akciju, ubacio se iz drugog plana na drugu stativu i nakon centaršuta...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.