Izvor: RTS, 23.Sep.2020, 18:35

Godfri: Možemo obezbediti trajan mir za ceo region

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država objavila je na "Tviteru" da je pred Srbijom i SAD veliko poglavlje.
Ambasada SAD navodi da je pred Sjedinjenim Državama i Srbijom veliko poglavlje, u periodu u kojem se može obezbediti trajan mir, prosperitet i stabilnost za ceo region.

Dodaju da predsednik SAD Donald Tramp vidi da sadašnji trenutak ima taj potencijal i da predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije Aleksandar Vučić ima mudrost i viziju da iskoristi šansu za evropsku budućnost Srbije.  
Ambasador SAD Entoni Godfri obišao je danas Spomenik ratnicima četiri vere na Gradskom groblju u Čačku, podignutom svim ratnicima koji su poginuli za vreme Balkanskih i Prvog svetskog rata.
Tim povodom je na Tviteru objavio poruku u kojoj navodi da je "dok stoji na mestu večnog počinka vojnika iz Prvog svetskog rata sa obe strane fronta, još sigurniji u to da, iako još bole ružna sećanja na prošlost, možemo zajedno da gradimo bolji svet u sadašnjosti, za nas, našu decu i sve generacije koje će doći iza nas u budućnosti".
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.