Gledajte serijal „Epski Viasat“ i osvojite poklone

Izvor: Mondo, 08.Apr.2016, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledajte serijal „Epski Viasat“ i osvojite poklone

Gledajte mini seriju „37 Dana – Kako je došlo do Prvog svetskog rata“, u sklopu serijala „Epski Viasat“, na Viasat History kanalu, učestvujte u mts Twitter konkursu i osvojite lepe poklone.

mts i Viasat History, televizijski kanal poznat po emitovanju dokumentarih programa o istoriji, kulturi i društvu, predstavljaju vam novi serijal „Epski Viasat“i prvu u nizu serija„37 Dana – Kako je došlo do Prvog svetskog rata“, koja je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << programu Viasat History kanala (kanal 366 na mts TV), od 10. do 24. aprila, premijerno, nedeljom u 21h.

Povodom premijere ove fascinantne i provokativne dokumentarne drame, mts i Viasat History su za sve ljubitelje istorije i gledaoce ovog mini serijala pripremili interesantna kviz pitanja i lepe poklone. Pratite mts Twitter, budite brzi u odgovaranju na postavljena pitanja i možda ćete baš vi osvojiti poklone.

Prvo pitanje iz istorije vas očekuje već danas, 8. aprilanamts Twitter nalogu, a tri najbrža učesnika koji tačno odgovore na postavljeno pitanje dobiće poklone. Naredna dva pitanja objavićemo na mts Twitteru u petak, 15. i 22. aprila, kada vas takođe očekuju pokloni.



Izvor: Viasat Channels

Mini serijal „37 Dana – Kako je došlo do Prvog svetskog rata“ je smešten na koridore moći između Londona i Berlina i prati krizu koja se odvijala neposredno pre konflikta, očima vodećih političara i pojedinaca koji su se borili da spreče prvi globalni rat na svetu. Uz izuzetnu dramatizaciju i novi ugao posmatranja fatalnog momenta istorije, ova drama vam otkriva istinske uzroke rata i daje odgovore na mnoga pitanja.

Pozivamo vas da danas, ali i narednih nedelja, pratite ovu interesantnu mini seriju na 366 kanalu mts TV, da odgovorite na interesantna pitanja i osvojite lepe poklone.

Za dodatne informacije o Viasat History kanalu, kao i drugim kanalima mts TV posetite mts sajt.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Gledajte serijal „Epski Viasat“ i osvojite lepe poklone

Izvor: Blic, 08.Apr.2016

Gledajte mini seriju „37 Dana – Kako je došlo do Prvog svetskog rata“, u sklopu serijala „Epski Viasat“, na Viasat History kanalu, učestvujte u mts Twitter konkursu i osvojite lepe poklone...Mts i Viasat History, televizijski kanal poznat po emitovanju dokumentarih programa o istoriji, kulturi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.