GLUMICE U AKCIJI! Tajac u “Sava centru”, dve srpske seks-bombe se ljube u usta u filmu “Zona Zamfirova 2″! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jan.2017, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLUMICE U AKCIJI! Tajac u “Sava centru”, dve srpske seks-bombe se ljube u usta u filmu “Zona Zamfirova 2″! (FOTO)

U "Sava centru" je večeras premijerno prikazan film "Zona Zamfirova 2", a veliku pažnju je privukao poljubac glumica Brankice Sebastijanović i Marije Stokić. 

Već danima se pričalo o ovom poljupcu kojim se Gena (igra je Marija Stokić) oprašta od Zone (Brankica Sebastijanović), a na Tviteru se već pojavila i slika njihovog ljubljenja:

Brankica Sebastijanović i Marija Stokić se ljube u filmu "Zona Zamfirova 2"!!! pic.twitter.com/QtEZLT677K

— Slobodan Panic (@SlobaPanic) January 24, 2017

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

O OVOJ SCENI SE PRIČA Srpska glumica o poljupcu sa koleginicom

Izvor: Blic, 25.Jan.2017

Scena iz nastavka "Zone Zamfirove" u kojoj se Brankica Sebastijanović i Marija Stokić ljube, izazvala je burne reakcije javnosti...Zašto je Brankica od roditelja krila poljubac sa koleginicom pogledajte u novoj epizodi emisije "Scena", a epizode koje ste propustili pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.