Folk zvezda Lepa Brena se zasitila glamuroznog života!

Izvor: Poznati.info, 12.Jul.2012, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Folk zvezda Lepa Brena se zasitila glamuroznog života!

Proteklog vikenda je s porodicom i prijateljima splavarila Tarom i Drinom, a sada razmišlja kuda dalje na letovanje.

* U poslednje vreme ste „opterećeni“ prirodom i prijateljima i često objavljujete fotke na Tviteru. Šta time poručujete?

- Zasitila sam se glamuroznog života. Oduvek sam volela i prirodu i prirodne, opuštene ljude, kakve je na poslu nemoguće sresti. Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << toga mi još više veoma prija sve što ima veze s aktivnim odmorom. Što se mene tiče, ne radi se o mom povratku prirodi, već o kontinuitetu mog normalnog života – volim sve što nije izveštačeno – hranu, ljude, način života, jer se tu nalazi suština i lepota življenja.

* Je li vas bilo strah da ne padnete s trešnje, kao što je Brega pao s višnje, kada ste se verali uz drvo?

- Mislite, svakako, na izlet s Viktorom, pecanju i branju zove, od koje smo kasnije pravili sok. Tom prilikom smo upoznali čobanicu Jagodu i ona nam je dozvolila da se penjemo na trešnje i da ih beremo s drveta, što nas je beskrajno uveseljavalo. Mene je vratilo u vreme detinjstva, kada sam brala džanarike i isto se tako pentrala po drveću ne bih li se dokopala nezrelog voća, od kog me je kasnije boleo stomak. Ceo taj događaj, u društvu Viktora, Stefana i mojih prijateljica, bio mi je veći užitak od boravka u Monte Karlu.

Lepa Brena

Izvor: PULS

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.