Izvor: Pančevac-online.com, 20.Mar.2023, 15:47

FANOVI ZABRINUTI! Demi MUR objavila snimak sa rođendana BRUSA VILISA (68)! Suze mi idu kada ga vidim ovakvog VIDEO

Bivša supruga Brusa Vilisa (Bruce Willis), glumica Demi Mur (Moore), objavila je na Twitteru video s proslave Brusovog 68. rođendana. Fanovi su zabrinuti jer su primetili na snimku da Brus deluje nestabilno na nogama, odnosno da blago posrće i da se vide tragovi teške bolesti s kojom se bori, a uočili su i da mu […] The post FANOVI ZABRINUTI! Demi MUR objavila snimak sa rođendana BRUSA VILISA (68)! Suze mi idu kada ga vidim ovakvog VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Snimak Brusa Vilisa tera suze na oči, fanovi glumca uznemireni zbog 2 detalja (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 20.Mar.2023

Demi Mur (60) oglasila se na društvenim mrežama kako bi u nedelju svom bivšem suprugu Brusu Vilisu čestitala 68. rođendan.. – Srećan rođendan, BV! Drago mi je što smo danas uspeli da proslavimo – napisala je glumica u opisu snimka na kome se cela porodica okupila oko Brusa.. – Volim te...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.