Potresni snimak rođendana Brusa Vilisa: Glumac jedva stoji, a svi primetili da mu je ispao zub! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2023, 10:48

Potresni snimak rođendana Brusa Vilisa: Glumac jedva stoji, a svi primetili da mu je ispao zub! (VIDEO)

Bivša i sadašnja supruga se obratile javnosti!

Biša supruga Brusa Vilisa, glumica Demi Mur, objavila je u ponedeljak na Tviteru video s proslave glumčevog rođendana, ali je njime zabrinula jedan deo Brusovih obožavatelja.

Fanovi su primetili na snimcima da Brus deluje da blago posrće i da se vide tragovi teške bolesti s kojom se bori, a uočili su i da mu nedostaje prednji zub.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Isto tako, supruga Brusa Vilisa, Ema Heming, objavila je u nedelju video povodom glumčeva rođendana i njime je rasplakala mnoge glumčeve obožavatelje.

Ema je objavila kompilaciju snimaka, odnosno, zajedničkih uspomena iz privatnog života na kojima se može videti Brus kako se igra s kćerkama, kako razmenjuje nežnosti sa suprugom i kako se njih dvoje dobro provode na odmorima.

Happy birthday, BW! So glad we could celebrate you today. Love you and love our family.

Thank you to everyone for the love and warm wishes - we all feel them. pic.twitter.com/vcb50QP9hr

— Demi Moore (@justdemi) March 20, 2023

Podsetimo, popularnom glumcu dijagnostifikovana je demencija i bolest vrlo brzo napreduje.

Ema je na Brusov rođendan objavila i još jedan video u kojem je otkrila kako je plakala čim se probudila i da joj gledanje starih videa na kojima je njen muž "slama srce".

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

- Dakle, danas je mom suprugu rođendan. Započela sam dan tako što sam se rasplakala. Kao što možete videti, crvene su mi oči i nos. Mislim da je važno da vidite sve strane ovoga. Često dobijam poruke kako sam jaka. Nemam izbora. Voljela bih da imam. Ali moram odgajati dvoje dece u svemu ovomu - ispričala je.

- U životu jednostavno moramo prihvatiti stvari. Međutim, ponekad sam danima tužna. Tako se osećam i danas, na njegov rođendan. Počela sam praviti video s njegovim snimcima i, ne znam zašto, ali to mi slama srce. To radim i za vas, znam koliko volite moga supruga. Hvala vam - zaključila je Hemingova.

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Supruga Brusa Vilisa slomljena i neutešna: "Jutro sam provela plačući" VIDEO

Izvor: B92, 20.Mar.2023

Ema Heming Vilis, supruga Brusa Vilisa, objavila je snimak u kojem priznaje koliko joj je teško pao 68. rođendan njenog muža.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.