F1: Peres osvojio Singapur, Ferstapen propustio priliku da odbrani titulu

Izvor: AutoBlog, 02.Okt.2022, 18:10

F1: Peres osvojio Singapur, Ferstapen propustio priliku da odbrani titulu

Serhio Peres, vozač Red Bula, ostvario je pobedu na Velikoj nagradi Singapura u Formuli 1. Iza Peresa plasirali su se Šarl Lekler, Karlos Sainc, Lando Noris, Danijel Rikardo i Lens Strol. Šampion Maks Ferstapen je trku završio na sedmom mestu, dok je Luis Hamilton bio deveti. Mladi Holanđanin je propustio šansu da odbrani titulu prvaka sveta, ali je Red Bul mogao da se raduje jer je Peres odvezao fenomenalnu trku. Ferstapen je napravio grešku u finišu u borbi sa Norisom za četvrto mesto je loše kočio i pao je za tri pozicije.Izvor: Sputnikportal.rs Foto: Twitter.com/F1...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Peres trijumfovao na Velikoj nagradi Singapura

Izvor: Radio 021, 02.Okt.2022

Vozač Red Bula Serhio Perez pobedio je danas na vrlo uzbudljivoj i na momente haotičnoj trci za Veliku nagradu Singapura u Formuli 1.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.