Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Sep.2021, 11:14

Društvo sudija Srbije: Vučićević će ići u zatvor samo ako ne plati kaznu

Društvo sudija Srbije saopštilo je danas da je glavni i odgovorni urednik lista "Informer" Dragan Vučićević po privatnoj tužbi novinarke Žakline Tatalović zbog vređanja na Tviteru, osuđen na novčanu kaznu od 200.000 dinara koja će biti zamenjena kaznom zatvora ako taj iznos ne plati u roku od tri meseca od pravosnažnosti presude.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Društvo sudija reagovalo na naslove tabloida da je Vučićević osuđen na zatvor

Izvor: N1 televizija, 21.Sep.2021

Društvo sudija Srbije, reagujući na tvrdnje u pojedinim novinama da je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević osuđen na zatvor zbog vređanja novinarke N1 Žakline Tatalović, objasnilo je da su novčana i zatvorska kazna potpuno različite i naglasilo da je Vučićević osuđen na novčanu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.