Domišljata Viktorija Bekam: Pogledajte čime je ukrasila jelku

Izvor: Blic, 21.Dec.2013, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domišljata Viktorija Bekam: Pogledajte čime je ukrasila jelku

Viktorija Bekam je još jednom pokazala svoju kreativnost. Ovoga puta na ukrasima za jelku jer su joj kao inspiracija poslužili predstojeći praznici. Dekoracija za jelku Viktorije Bekam svakako je originalna. Ukras sa njenim i Dejvidom likom. Viktorija je sliku podelila sa svojim fanovima na tviteru.

Ispod slike je napisala, "Novogodišnji balončić!!!! Wow! X vb."

Ovo će biti njihovi prvi novogodišnji praznici provedeni u novom domu u Kengstingtonu koji su zajedno kupili i platili ga 30 miliona evra.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Twiter,   Nova godina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Domišljata Viktorija Bekam: Pogledajte čime je ukrasila jelku

Izvor: Dzungla.org, 21.Dec.2013

Viktorija Bekam je još jednom pokazala svoju kreativnost. Ovoga puta na ukrasima za jelku jer su joj kao inspiracija poslužili predstojeći praznici.. Dekoracija za jelku Viktorije Bekam svakako je originalna. Ukras sa njenim i Dejvidom likom. Viktorija je sliku podelila sa svojim fanovima na tviteru....

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.