Izvor: Luftika.rs, 10.Apr.2021, 10:23

Darko Mitrović ima novi projekat: Prinuđen sam da slobodu osvajam na internetu

Voditelj i autor emisije Mentalno razgibavanje Darko Mitrović, koji je prošle nedelje dao otkaz na televiziji Nova S uživo u programu, zvanično je najavio svoj novi poslovni projekat.
Mitrović je svoje poslovne planove saopštio preko Tvitera, kada je otkrio da pokreće novi podkast:
– Svi mediji su potpuno porobljeni pa sam prinuđen da medijsku slobodu osvajam na još uvek nepokorenom internetu. Eto šanse za slobodnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << misao i kritički glas. Moj podkast od sada zavisi od vaših donacija. Zavirite u svoje srce i novčanik. Uskoro sa više informacija – napisao je Mitrović na pomenutoj društvenoj mreži, a prenosi portal Direktno.
Podsetimo, Mitrović je otkaz dao nakon što se televizija Nova S ogradila od njegovih stavova po pitanju vakcina koje je iznosio tokom emisije.
Svi mediji su potpuno porobljeni pa sam prinudjen da medijsku slobodu osvajam na još uvek nepokorenom internetu. Eto šanse za slobodnu misao i kritički glas. Moj #podkast od sada zavisi od vaših donacija.Zavirite u svoje srce i novčanik. Uskoro sa vise informacija. pic.twitter.com/UBNZ3y1un3
— Darko Mitrović (@Komandant_Dark) April 9, 2021

– Vi sa Nove S, Junajted medije, slobodno radite šta želite. Ja sam juče direktorka Vas pokušao da pozovem, da Vas dobijem da sprečim ovo, da se lepo čujemo i da čujem u čemu je to problem bio u jučerašnjoj emisiji. Šta sam ja to rekao i kada sam ja to rekao, ali pošto na ovoj televiziji program uređuju Brankica Stanković, Antonela Riha, Jovana Gligorijević i Ivan Ivanović. Ja vam sad dajem otkaz, doviđenja – rekao je tada poznati voditelj.
Jedan deo javnosti je ograđivanje TV Nova S od Mitrovićevih stavova iznetih u emisiji video kao ograničavanje slobode govora, dok su se sa druge strane našli oni koji ovaj potez smatraju neosnovanim.
Mare: Žao mi je što smo ovim mrziteljima svega i svačega i botovskim gov*ima pružali prostor

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.